Nieuw: Vinorious, marketingtool voor wijnondernemers

Vinorious geeft een overzicht van wijnproeverijen in Nederland. Via een overzichtelijke kalender zijn de proeverijen op datum gerangschikt. Daarnaast worden ze getoond op de kaart van Nederland.

Vinorious richt zich op wijnminnend Nederland; liefhebber én professional.
Wijnliefhebbers vinden de proeverijen van hen tot nog toe onbekende aanbieders in hun omgeving. Men kan zich via de site aanmelden voor de proeverij, het event doorsturen naar een vriend én het meteen in de agenda plaatsen.
Voor de wijnondernemer brengt Vinorious de proeverij onder de aandacht bij liefhebbers die met de eigen communicatiemiddelen (nieuwsbrief, facebookpage etc.) niet bereikt worden.

De site is geoptimaliseerd voor alle besturingssystemen, dus ook tablets en smartphones.

Momenteel werkt Vinorious op basis van inschrijving van uw nieuwsbrief. De relevante informatie wordt overgenomen, en de proeverij op de site geplaatst. Mocht u geen nieuwsbrief versturen dan volstaat ook een email met alle informatie.
In de loop van dit jaar zullen aanvullende funkties worden toegevoegd.

Aan het plaatsen van uw proeverij zijn geen kosten verbonden.

Vinorious is te gebruiken door wijnimporteurs, wijnspeciaalzaken, wijnclubs, wijnorganisaties en pr-bureaus. Eigenlijk voor iedereen die op regelmatige basis een professionele wijnproeverij organiseert.

U kunt de link voor aanmelden voor de nieuwsbrief sturen naar info(at)vinorious.com. Vinorious schrijft zich dan in, zoals dat hoort, volgens de ‘opt in’ regels.